Sterk aanvallend IJ.V.V. heer en meester tegen Avereest. 0-3 (0-1)
15 september 2007

Dat Avereest het moeilijk zou krijgen tegen degradant uit de 2e klasse, IJVV. uit IJsselmuiden , bleek uit het aanvallende spel van de gasten.
Druk op de goal van Avereest zette IJVV in de 30e minuut op voorsprong 0-1 door een teffer van Koen Buikema, een mooi uitgespeelde kans.
Een paar kleine kansen middels Marcel Dijk en Frank Seinen mochten geen doel treffen.
Dave van de Berk verving Erik Mostert die na een paar minuten, wegens blessure, het veld moest verlaten werd gewisseld
Tot het rustsignaal bleef Avereest de score beperkt houden door prima keeperswerk van Jan Westerman.
De tweede helft liet geen ander beeld zien, IJVV bleef druk houden zo mochten in de 49e en 57e minuut respectievelijk Marcel Wezenburg en Arjan Prak de 0-2 en 03 aantekenen.
Dat de score voor de gasten genoeg was bleek uit het rustige spel die de mannen uit IJsselmuiden lieten zien.
Een paar kansjes van de zijde van Avereest mocht niet baten de 0-stand weg te werken.
Al met al een verdiende overwinning, onder leiding van de prima fluitende arbiter de heer Funcke uit Arnhem, voor IJVV.
Pupil van de week was de 8 jarige Jurgen Visscher spelend E1.

Koen Buikema 0-1 (30)
Marcel Wezenburg 0-2 (49)
Arjan Prak 0-3 (57)