Lemele – CSV28 0-3
6 oktober 2007

Afgelopen zaterdag kreeg Lemele CSV 28 uit zwolle op bezoek. Het begin van de wedstrijd was niet aan Lemele besteed want het waren de bezoekers die het betere van het spel hadden en al binnen 10 minuten enkele kansen kreeg om de score te openen was het niet dat doeman te Winkel op de goede plek stond. Na deze sterke beginfase van de ploeg uit zwolle was het Lemele wat iets van zich liet horen want de ploeg kreeg enkele kansen via Harry Warmelink helaas voor de thuisploeg bleven deze kansen onbenut. Toch was het CSV dat in de 18e minuut op voorsprong kwam want een goede voorzet werd door de spits van de Zwollenaren goed binnen gekopt 0-1. na deze tegentreffer probeerde Lemele wel wat terug te doen maar men kon de verdediging van CSV niet in verlegenheid brengen. CSV kwam nog voor de rust op een 2-0 voorsprong want een afgeslagen aanval van Lemele werd op gepakt door de middenvelder van CSV deze bracht de bal op en wist met een prachtig afstand schot van ca 20 meter doelman te Winkel te verschalken. Na de rust een ander spelbeeld want het was Lemele die ineens het beter van het spel had de ploeg zette CSV goed vast op eigen helft en kreeg direct al wat kleine kansen dit zorgde voor het nodige vertrouwen aan Lemeler zijde waardoor de ploeg vol op zoek ging naar de aansluitingstreffer. En men kreeg daarvoor ook de nodig kansen want als de scheidsrechter was meegelopen met een aanval van Lemele dan had ie gezien dat de grensrechter van de bezoekers Peter Talen onterecht afvlagt voor buitenspel waardoor de zo gewilde treffer uitblijft. En daar waar Lemele niet weet te scoren was het CSV dat nog een strafschop kreeg toegewezen en daar maakte men dankbaar gebruik van want de strafschop werd beheerst binnen geschoten eindstand 0-3. volgende week staat voor Lemele de lastige uitwedstrijd tegen nieuwleusen op het programma de wedstrijd begint in nieuwleusen om 14:30

Bron: Lemele

'18  0-1  Elvin Matuankotta
'40  0-2  Michael Smit
  0-3  Elvin Matuankotta