Lemele – KHC 3-2
1 december 2007

Afgelopen zaterdag stond voor Lemele het thuisduel tegen de nummer 3 KHC uit Kampen op het programma. Lemele kwam matig uit de startblokken maar leek al na een kwartier spelen een voordeel te krijgen want een speler van KHC liep binnen enkele minuten tegen 2 gele kaarten aan en mocht gaan douchen. Maar ook met een man meer weet Lemele geen gevaar te stichten voor het doel van KHC en het zijn dan ook de mannen uit Kampen die op voorsprong komen want een inzet word in eerste instantie weg getikt door doelman te Winkel maart valt voor de voeten van de spits van KHC die wel raad weet met zo’n buitenkansje en de bal beheerst binnen schiet. Na deze tegentreffer gaat Lemele wel op zoek naar de gelijkmaker maar men weet de defensie van KHC niet te verschalken waardoor de ruststand op 0-1 blijft steken.

Na de rust is het wederom Lemele dat de aanval kiest maar is het KHC dat als eerste weet te scoren wan de bezoekers komen direct na rust via een strafschop op een 0-2 voorsprong en dat met 10 man. Na deze tegentreffer laat Lemele zien dat het over veerkracht beschikt want enkele minuten na 0-2 is het invaller Björn Kleinlugtenbeld die zorgt voor de aansluitingstreffer. Na dit doelpunt proeft Lemele dat er meet in zit en gaat vol op de aanval spelen om zo de gelijkmaker te forceren. En die komt er dan ook, want wie anders dan spits Jeroen van den Berg zorgt voor de 2-2. Lemele heeft KHC in de tang en enkele minuten na de gelijkmaker is het wederom Jeroen van den Berg die Lemele zelfs op voorsprong zet 3-2 na dit doelpunt is het verzet van de ploeg uit kampen gebroken en kan Lemele de wedstrijd rustig uitspelen. Wederom een belangerijke overwinning voor Lemele dat nu op de 7e plek staat.

Volgende week gaat de ploeg van Bert Hendriks op bezoek bij Avereest uit balkbrug.
Aftrap op sportpark de Balk is om 14:30

Bron: Lemele

1-0  Björn Kleinlugtenbeld
  2-0  Jeroen van den Berg
  3-0  Jeroen van den Berg
  3-1  Henry van Wijhe
  3-2  Remond Abma