Voetbal HTC Zwolle - Klasse 3c startpagina
EDON 's Heerenbroek sv HTC vv Kampen Storica Swift '64 VSW Wilsum Wythmen ZAC sv Zalk Devider
CSV'28 - Bergentheim 4-2
1 december 2007  
 
CSV kwam geladen het veld op na 2 volledig onverwachte nederlagen in de afgelopen weken. Omdat Bergentheim de laatste tijd in de winning mood verkeerde, ontstond er op het Hoge Laar
een boeiende wedstrijd. Aanvankelijk had Bergentheim het beste van het spel en het was voornamelijk te danken aan het uitstekend keeperswerk van Peter Smit dat CSV in de fase overeind bleef.
Toch was het juist CSV dat verrassend de score opende. Raymond Lachenal won het sprintduel van de Bergentheim verdediging na een pass van achteruit en passeerde de Bergentheim-goalie met een snoeihard schot.Het werd zelfs 2 nul voor de thuisclub dankzij Elvin Mantuakotta toen Bergentheim wat erg nadrukkelijk op de aanval ging spelen en daarbij het verdedigende werk naliet.

Ook na de pauze een gelijk opgaande wedstrijd met een wat meer aanvallend Bergentheim.De gasten kwamen dan ook verdiend op 2-1 uit een penalty en wilden vervolgens de zaak forceren. Dat gaf CSV gelegenheid om een aantal keren gevaarlijk te counteren. Twee van die snelle uitvallen leidden tot evenveel doelpunten. Eerst scoorde Javouz na een pass op maat van Roger Knoops en
even daarna wist opnieuw Elvin Mantuakotta het net te vinden. Dat Bergentheim vlak voor het einde nog wist tegen te scoren, had alleen nog waarde voor de statistieken.

Volgende week speelt CSV'28 in Wapenveld tegen WZC. Aanvang 14.30 uur

Bron: Bé Brouwer (CSV)

Doelpunten:
  1-0  Elvin Matuankotta 
  2-0  Raymond Lachenal 
  2-1  Edwin Slot 
  3-1  Elvin Matuankotta 
  4-1  Yuvos Ozdemir 
  4-2  Stefan Veneman