SCD 83- Lemele 2-1
5 april 2008

Afgelopen zaterdag stond voor Lemele het belangrijke duel tegen SCD 83 uit dedemsvaart op het programma. Beide ploegen moesten winnen om nog kans te maken om in de 3e klasse C te blijven. Lemele staat met 19 punten op de laatste plaats en SCD staat met 20 punten op de 11e plaats, dus veel ingrediënten voor een spannende pot voetbal. Het begin van de wedstrijd was van beide kanten voorzichtig totdat SCD de wedstrijd open gooide want in de 23e minuut word er door Lemele knullig balverlies geleden op waardoor de voor de voeten komt van de spits van SCD deze weet met en zuiver schot doelman te Winkel te passeren. 1-0 Ba deze tegentreffer is het de beurt aan Lemele de ploeg zet SCD vast op eigen helft en het duurt dan ook niet lang of de gelijkmaker ligt in het doel want op goed aangeven van Harry Warmelink weet Jeroen van den op een prachtige wijze de bal binnen te schieten 1-1 dit is tevens de ruststand. Na de rust is het Lemele dat opzoek gaat naar de overwinning en krijgt ook direct een grote kans maar de inzet van Jeroen van den Berg word door de goed spelende doelman van SCD gekeerd. Toch is het SCD dat tegen de verhouding in weer op voorsprong komt want een hoekschop word hard binnen gekopt door een verdediger van SCD. Lemele gaat na deze tegentreffer vol op de aanval spelen en krijgt enkele hele grote mogelijkheden maar ja de ploeg zit in de hoek waar de klappen vallen en dan willen zelfs de grootste kansen er niet in waardoor SCD de punten kan bijschrijven en het probleem van Lemele alleen maar groter word want met nog 2 wedstrijden te spelen zal Lemele alles moeten winnen om nog in de 3e klasse C te kunnen blijven en dan is het nog afhankelijk van andere uitslagen. Zaterdag 19 april staat de thuiswedstrijd tegen koploper IJVV op het programma deze ploeg kan dan kampioen worden wanneer het wint of gelijkspeelt voor Lemele telt alleen de winst want als het verliest speelt het volgend jaar 4e klasse. Dus veel ingrediënten voor een spannende pot voetbal, aftrap op het zandeinde 14:30

Bron: Lemele

'24  1-0  Iwan Schuurhuis
  1-1  Jeroen van den Berg