Opnieuw puntenverlies voor de hoofdmacht van WZC
4 oktober 2008

Opnieuw puntenverlies voor de hoofdmacht van WZC, de eerste helft werd WZC van de mat gespeeld en kon CSV doen wat het wilde, de Zwollenaren waren op alle fronten beter en konden met de regelmaat de score opvoeren tot 0-3. Verantwwordelijk voor deze treffers waren, de eerste na 5 minuten Jeroen Soppe, Thomas Wierenga gaf de assist op Yavu Ozdemir die de tweede treffer op zijn naam kreeg. Na een half uur was het Patrick Speetjens die een terugkomende bal hard achter doelman Van Dijk joeg 0-3. Na de thee een feller en beter spelend WZC, CSV werd opgejaagd en begon slordig te spelen, daar profiteerde Albert Henk Tessemaker van in de 53e minuut, hij passeerde 2 verdedigers en lobde de bal over doelman Peter Smit 1-3. In de minuten die daarop volgden had WZC over geluk niet te klagen dat de gasten onzurgvuldig waren in de afwerking anders was het duel zeker al gespeeld, WZC bleef hopen op meer en nam alle risico's. Peter Kersing had het vizier deze middag niet op scherp staan, de spits kreeg 3 riante mogelijkheden maar was niet trefzeker. De mooiste kans kreeg na het neerleggen van Erwin Fiks, de toegekende strafschop werd door dezelfde Fiks slecht ingeschoten en kon doelman Peter Smit opgelucht ademhalen. Al met al misschien wel een terechte winnaar, maar als WZC in de tweede helft scherper was geweest voor het doel had er ook zo maar een 5-5 op het scorebord kunnen komen.

Bron: WZC Wapenveld

'5  0-1  Jeroen Soppe
  0-2  Yuvos Ozdemir
  0-3  Patrick Speetjens
'53  1-3  Albert Henk Tessemaker