sv HTC-WZC Wapenveld 3-4
1 november 2008

WZC begon goed op het kunstgrasveld in Zwolle, de thuisclub zit in een moeilijke fase en daar maakte WZC volop gebruik van, een mooie combinatie tussen Leon Spakman en Peter Kersing, brengt laatstgenoemde in een mooie positie, via de handen van doelman Jelle Brouwer en de lat stuiterde het leder weer het veld in. Na een kwartier voetballen komt WZC op voorsprong, uit een hoekschop komt de bal bij Rene Bredenhoff, hij bedenkt zich niet en kanlde hard en droog binnen 0-1. De thuisclub kon alleen gevaarlijk worden als Vielera Justina aan de bal was, Erwin Kersing had zijn handen vol aan de snelle rechtsbuiten. Opnieuw uiut een hoekschop valt de 0-2 binnen, Erwin Fiks is de maker en daarbij ging doelman Brouwer onder de bal door. Rond de 20e minuut komt HTC iets terug doordat doelman Van Dijk twijfelde tussen uitkomen of blijven staan, hij koos voor het eerste , maar zag de bal hard in de hoek verdwijnen 1-2. In de 25e minuut vrije trap WZC, specialist Erwin Fiks nestelt zich achter de bal en met een fraaie curve verdween de bal via een verdediger van HTC in het doel 1-3. De tweede helft begon WZC veel te slap en zakte in en gokte op de counter die ongetwijfeld zou komen, het middenveld werd overgenomen door HTC, maar echte kansen bleven vooralsnog uit. In de 60e minuut kon WZC goed counteren, Ronald Burgmeijer kon alleen afgaan op Brouwer maar zag zijn inzet gestopt dooe Brouwer. HTC probeerde met wissels het tij te keren en de aansluitingstreffer kwam dan ook opnieuw door Justina 2-3. Lang kon men niet nagenieten van dit doelpunt, een pracht aanval van WZC werd door Albert Henk Tessemaker hard ingeschoten 2-4. HTC gokte nu alles en kon in de allerlaatste minuut nog terugkomen tot 3-4.

Bron: WZC Wapenveld

'15  0-1  René Bredenhof
'18  0-2  Erwin Fiks
  1-2  Vieleri Justiana
'25  1-3  Erwin Fiks
  2-3  Vieleri Justiana
  2-4  Albert Henk Tessemaker
'89  3-4  Iljas Baltes