Zalk wint bij NVB (door: Zalk sv)
7 november 2009

HATTERMERBROEK - Zalk heeft zaterdag eindelijk weer eens de volle winst gepakt. In Hattemerbroek won de ploeg van trainer Henk Winters met 0-2 van Noord Veluwe Boys. Jethro Buter was de gevierde man met twee goals.

Buter verzuimde om Zalk voor rust al op voorsprong te zetten. Hij miste twee opgelegde kansen. Na rust ging Noord Veluwe Boys agressiever van start dan de tegenstander. De thuisploeg miste enkele goede kansen. Dat had deels te maken met goed keeperswerk van Frank Bloemert.

Ondanks een veldoverwicht van Noord Veluwe Boys kwam Zalk in de 70e minuut aan de leiding. Matthijs Buter trok de bal goed terug op Buter, die goed afrondde. Acht minuten later was Buter weer trefzeker met een rake kopbal.

Bron: sv Zalk

0-1  Jethro Buter
  0-2  Jethro Buter