's-Heerenbroek lijdt 4-1 nederlaag bij ZAC (door: Heerenbroek 's)
30 oktober 2010

’s-Heerenbroek is er zaterdag niet in geslaagd de 3e plaats van ZAC over te nemen. De mogelijkheden zijn er wel geweest maar uiteindelijk trok ZAC aan het langste eind met 4-1.
Het begin was voor ’s-Heerenbroek en dat leverde een paar goede kansen op, met name voor Rob Henniphof die alleen voor de keeper echter faalde. ZAC creeerde geen kansen de 1e helft maar wist wel 2 keer te scoren van afstand. Uit een vrije trap die dwars door de muur ging en een afstandschot nadat een overtreding van ZAC-zijde niet werd bestraft., William Meuleman werd tegen de grond gewerkt voor het eigen doel en de afvallende bal werd binnengeschoten. Vlak voor rust verscheen Rob Henniphof nogmaals voor de keeper maar hij werd vastgehouden waardoor hij niet bij de bal kon. Scheidsrechter Vos uit Harderwijk zag hier echter geen strafschop in.
Na rust gebeurde er aanvankelijk aan beide zijden weinig. Rondom de 70e minuut pakte ’s-Heerenbroek duidelijk het initatief wat resulteerde in de aansluitingstreffer door Rob Henniphof na een prima assist van Geert Pelleboer. Een minuut na het doelpunt kopte Geert Pelleboer een bal rakelings naast en even later werd ’s-Heerenbroek een 2e penalty onthouden nadat William Meuleman tegen de grond werd gewerkt. De verdiende gelijkmaker bleef uit en wat dan meestal gebeurt is dat de tegenstander profiteert van de ruimte die ontstaat. Zo ook nu en ZAC scoorde in de slotfase nog twee keer. ’s-Heerenbroek stond met lege handen, in de eerste plaats omdat het de kanssen niet benutte, echter ook het optreden van de scheidsrechter pakte op zijn zachtst gezegd in het nadeel van ’s-Heerenbroek uit.

Bron: 's Heerenbroek

1-0  Roger Knoops
  2-0  Robin Gosen
  2-1  Rob Henniphof
  3-1  Jeffrey de Nooijer
  4-1  Willard Zuidberg