CSV ’28 – Avereest
30 september 2006

CSV ‘28 en Avereest begonnen beide erg voorzichtig aan deze wedstrijd. CSV was de betere ploeg en Avereest loerde op de counter. Beide ploegen kregen de nodige kansen. Zo kon Henk Buiter van Avereest alleen op Luc Jonker afgaan en faalde Elvin Matuankotta, na een vloeiende aanval van CSV, alleen voor de keeper. Arnie Pot bracht CSV vlak voor rust met een snoeiharde kopbal op een 1-0 voorsprong.

CSV ’28 begon de tweede helft sterk. Raymond Lachenal scoorde, na een duidelijke buitenspelsituatie 2-0 en een minuut later scoorde Elvin Matuankotta, na erg goed voorbereidend werk van Yuvos Özdemir 3-0. Gemakzucht sloop in het CSV-spel en na 2 doelpunten van Avereest-invaller Johan Heukels werden het toch nog tien lastige slotminuten. “Die nonchalance moeten we afleren”, aldus een toch wel tevreden trainer Bauke Pot. Door deze overwinning behoudt CSV de (gedeelde) koppositie.