Avereest laat weer punten liggen
7 oktober 2006

Afgelopen zaterdag ontmoeten, in de 3e klasse C zaterdag, Avereest en Lemele elkaar op het sportpark De Balk in Balkbrug. Een wedstrijd waar je liever niet meer op terug kijkt met 5 gele en een rode kaart, eindigde met verlies voor Avereest 0-1.

Voor de rust ging de strijd bijna gelijk op waar Avereest niet in hun spel kwam en resulteerde in gelijke stand.

Na de rust was het Avereest die vier kansen op een rij, onbenut liet. Echter was het Lemele die middels Steven Warmelink in de 78e minuut zijn ploeg op v oorsprong bracht en tevens de eindstand bepaalde. Zo klom Lemele van de onderste plaats af en zakte Avereest naar de 7e plaats op de ranglijst. Gele kaarten voor Frank Seinen (2x) dus rood en Marcel Dijk beide Avereest. Harrie Warmelink en Frank Dijk kregen ieder geel, beide Lemele. Volgende week gaan de jongens van Herman v/d Beld op bezoek bij Hatto Heim.