Bergentheim - ASC '62 (0 - 0) 1 - 1
18 november 2006

Bergentheim behaalde afgelopen zaterdag een teleurstellend gelijkspel tegen hekkesluiter ASC ’62 uit Dalfsen. Na een 0-1 achterstand was het Jos Kikkert die de eindstand op 1-1 bepaalde.

Het is een rare competitie in de 3e klasse C. Iedereen pakt punten van iedereen en zo was het zaterdag ook weer zo’n dag. Bergentheim had goede zaken kunnen doen in de 2e periode maar liet dat na. In de 1e helft kreeg het goede mogelijkheden om afstand te nemen van ASC ’62 maar doordat niet te doen kreeg het in de 2e helft de deksel op de neus. De allereerste kans van ASC’62 werd toen meteen benut en liep de ploeg van trainer Gerrit Meijerink (die vorige week zijn contract zag verlengt met 1 jaar) achter de feiten aan. Jos Kikkert redde de eer door een diep gespeelde bal langs de doelman van ASC ’62 te spelen alleen de grensrechter en de scheidsrechter zagen niet dat dit met de hand gebeurde dus mochten de groen-witten de handen dichtknijpen deze middag. Zaterdag a.s. speelt Bergentheim in en tegen Nieuwleusen, aanvang 14.30 uur.

Bron: Bergentheim

0-1  Gerben Wennemars
  1-1  Jos Kikkert